XII CRONONIU

XII CRONONIU – LA MOLINA

Cronoescalada d’ Esquí de Muntanya

“CAMPIONAT  DE CATALUNYA DE CURSES VERTICALS”

“COPA CATALANA DE CURSES VERTICALS – FGC MOUNTAIN SÈRIES 6.0”

 

Organitza:La Molina Club d’Esports
Data:16  de desembre de 2017
LOCALITZACIÓLa XII Crononiu, és una Cronoescalada d’Esquí de Muntanya per les pistes d’esquí de l’estació de La Molina, al Pirineu Gironí, a la comarca de La Cerdanya, municipi d’Alp.
ITINERARIEl recorregut serà de 685 m, de desnivell, des de la sortida del telecabina Alp 2500 a l’arribada situada a l’estació superior del mateix Telecabina.  Per a les categories Cadet Masculí i Femení i Junior Femení el desnivell serà de 500 m, amb sortida neutralitzada en el mateix lloc, sortida cronometrada a la part baixa del “Mur” de la Pista Olímpica i finalització a l’Estació Superior del telecabina Alp 2500.
ALLOTJAMENTComptem amb el servei de reserves d’allotjament de La Molina, us poden gestionar des de refugis fins a hotels. Telèfon 972 892031, e-mail [email protected], o bé directament a la pàgina web de l’estació de La Molina.
INSCRIPCIONSLa inscripció es farà mitjançant la pàgina web de la FEEC: www.feec.cat, apartat competició-Esquí de Muntanya-inscripcions.

Preus:          Inscripció per a la Crononiu: Sèniors i Júnior 25,00€ , Cadets  i Infantils 20€

Inscripció per a la Crononiu i Sprint: Sèniors i Juniors 35,00€ , Cadets 25€

Tot participant inscrit que no hagi efectuat el pagament via transferència o targeta com a màxim el dia 14-12, no podrà prendre la sortida.

El preu inclou: obsequi commemoratiu, berenar, sorteig de material i premis pels primers.

REGLAMENTLa prova es regirà pel reglament d’esquí de muntanya de la FEEC- Esquí De Muntanya 2017-2018. Exceptuant la categoria especial “Infantils” que correran fora de Reglament i només podran competir a la “Crononiu”. Per competir s’haurà de posseir la Llicència  Federativa en vigor. En cas de precisar llicència temporal es podrà sol•licitar a les oficines del Club el mateix dia de la cursa.

PROGRAMA

ENTREGA DORSALS: Dia 16.12.17 de les 12:00 a les 15:00 h, al local del “Pícnic” (davant la sortida del telecabina Alp 2500).

RECOLLIDA ROBA: de les 15:30 a les 16:15 h, al local del Pícnic.

BRIEFING:            A les 16:15 h,  al local del Pícnic.

SORTIDA AMB TELECABINA: de la categoria Infantils a les 17:00 h.

SORTIDA NEUTRALITZADA: Per les categories Cadet Masculí, Cadet Femení, i Junior Femení, a les 17:20 h.

SORTIDA CURSA: A les 17:45 h, a la zona del Telecabina Alp 2500 de La Molina, per a categories Sènior Masculí i

Femení, i Junior Masculí, i a la part baixa del “Mur” de la Pista Olímpica per les categories Cadet Masculí i Femení, i Junior Femení, i del Pla de la Corda (arribada del Telecadira “Pia”) per la categoria Infantil.
ARRIBADA DE TOTES LES CATEGORIES: A l’Estació Superior del Telecabina Alp 2500.

DESCENS:             Els corredors podran utilitzar el Telecabina Alp 2500 per a efectuar el descens.

REPARTIMENT DE PREMIS: a partir de les 19:30 h, davant del local del Pícnic.

MATERIAL: El material obligatori en tota prova d’esquí de muntanya, segons el  Reglament  FEEC 2017-2018 MATERIAL OBLIGATORI ESPECIFIC DE LA CRONONIU: Llanterna Frontal.

PUBLIC EN GENERAL I FAMILIARS: L’Estació de La Molina posarà en funcionament el Telecabina Alp 2500, just després de donada la sortida per a que puguin ser presents a l’arribada dels corredors, igualment es podrà utilitzar el Telecabina per a la baixada. Podran accedir al Telecabina tots els posseïdors de forfait, i les persones que no en disposin podran adquirir el “forfait de passeig” al€ preu de 7,00 .No es permetrà la baixada per les pistes a persones que no vagin convenientment equipades amb material d’esquí o bé grampons i llanterna frontal.

 

III Cursa SPRINT DE LA MOLINA d’Esquí de Muntanya

CAMPIONAT DE CATALUNYA

Data:17 de desembre de 2017
CURSA SPRINT:La cursa Sprint d’Esquí de Muntanya, és una cursa individual, que es caracteritza per la seva intensitat i curta durada i que consisteix en una sortida de 6 corredors que surten amb esquís, en línia recta, remunten amb esquís en ziga-zagues, arriben a una plataforma on es treuen els esquís i els posen a la motxilla, remunten a peu, arriben a una altra plataforma on treuen els esquís de la motxilla, treuen les pells de foca, i fan un petit descens amb alguna porta de gegant, i amb una arribada en petita ascensió amb pas de patinador.

El desnivell total és  d’uns 75 m, i la durada dels guanyadors es calcula de  3’ a 3’30”.

Es van fent sortides de 6 corredors i es fan eliminatòries.

LOCALITZACIÓ:La prova es farà a l’estació de La Molina, la zona es determinarà depenent de la innivació, i  serà anunciada a la plana web de la FEEC.
INSCRIPCIONS:Veure apartat d’ inscripcions de la Crononiu. Preus: Veure apartat d’inscripcions de la Crononiu.

Preu unitari per córrer només la Cursa SPRINT: 15,00€

Preu especial per a la categoria Cadets només Cursa SPRINT: 12,00€

Tot participant inscrit que no hagi efectuat el pagament via transferència o targeta com a màxim el dia 14/12, no podrà prendre la sortida.

REGLAMENT:La prova es regirà pel reglament d’esquí de muntanya de la FEEC 2017-2018.

Per competir s’haurà de posseir la Llicència  Federativa en vigor. En cas de precisar llicència temporal es podrà sol•licitar a les oficines del Club el mateix dia de la cursa.

PROGRAMA

ENTREGA DORSALS: Els dorsal s’entregaran el dia anterior junt amb els de la Crononiu.

Si un corredor no ha assistit el dia anterior a la Crononiu, podrà recollir el dorsal de les 8:30 a les 9:15 h, a l’àrea d’arribada de la cursa.

HORARIS: 

 

L’inici de les mànegues classificatòries es farà a les 10:00 h.

La finalització de la cursa i l’entrega de Premis es preveu sobre les 13:00 h, i es farà al mateix lloc on es celebri la cursa . Hi haurà un servei d’avituallament pels corredors.

MATERIAL:El material obligatori que especifica el Reglament FEEC 2017-2018.

 

mapa_crononiu

 

Mes informació a la web de La Molina Club d’Esports www.lamolinace.cat o al mail [email protected]

Ets soci de la Molina Club d'Esports?

Registra´t a l'àrea de soci de la pàgina web i gaudeix d'avantatges exclusius

Notícies relacionades

Veure totes les notícies