VICTÒRIA PER PAU VILAR A ULTRA TRAIL BCN

El diumenge 1 de maig es va celebrar l’Ultra Trail BCN i en Pau Vilar va guanyar la modalitat LONG TRAIL, 70km i 3000D+

Així ho va viure ell mateix:

Si alguna cosa he après en el mundillo de la muntanya és que les experiències estan per compartir-les i gaudir-les amb aquells que es diverteixen tant com tu de les meravelles de la natura i de l’esport.

Des del km 47 ens vam escapar junts amb en Stephane Vinot, a estones ell s’anava uns metres, a les pujades jo l’avançava, fins que ens vam donar compte que ajudant-nos arribaríem més lluny. En els darrers avituallaments fins i tot ens esperàvem i ens miràvem esperant un senyal de confirmació per a seguir endevant.

Semblava que si el patiment era compartit els quilòmetres passaven més ràpid. Com no podria ser d’una altra manera, quasi no vam necessitar ni paraules (ni jo parlo massa francès ni ell massa castellà, tampoc estàvem per a masses converses igualment), a pocs quilòmetres de l’arribada a Begues vam decidir compartir l’experiència d’arribar junts a la meta i guanyar conjuntament la Long Trail de 70km 3000m+ de la UTBCN – Ultra Trail Barcelona en 7h13′.

No som professionals ni ens hi juguem res a les curses, l’únic que hi guanyem són amistats i experiències, que no és poc!

Un plaisir de partager cette expérience Stephane Vinot, merci!

Ets soci de la Molina Club d'Esports?

Registra´t a l'àrea de soci de la pàgina web i gaudeix d'avantatges exclusius

Notícies relacionades

Veure totes les notícies