Qui som

CAPS D'EQUIP I ENTRENADORS

Caps d'equip

La Molina Club d'Esports és una organització amb uns cent cinquanta corredors, que estan dividits en quatre categories, dinou entrenadors i un nombre de socis que supera els 400. Per tant, un conjunt tan gran de gent necessita una bona infraestructura organitzativa. La divisió tècnica dels corredors, donada per la F.I.S. ( International Ski Federation), en funció de les edats és divideix en set categories, però a l'hora d'organitzar curses, degut a la similitud de la capacitat física els corredors s’agrupen en cinc grans grups, i per tant el Club (Junta Directiva) hi designa un Cap d'Equip responsable de cada grup.
El Cap d’Equip és el responsable i coordinador del grup. Té com a tasques principals les de col·laborar amb els entrenadors en la preparació de la planificació esportiva , vetllar pels corredors que té al seu càrrec, solucionar qualsevol problema que es pugui presentar a l'hora dels entrenaments, vetllar pel compliment de les assistències i horaris, i fer de mitjancer entre els entrenadors, les famílies i la Junta Directiva.

 

Entrenadors

A l'hora de portar als nostres corredors a pistes, creiem que és molt important que hi hagi un bon equip tècnic i humà ben preparat, ja què seran els que hauran de tenir cura dels corredors en tots els aspectes i durant tot el dia. Pel Club, aprendre a esquiar i fer-ho bé, és tant important com aprendre a estar en un equip, gaudir de la neu, de l'esport i de la muntanya.
Per dur a terme aquesta tasca comptem amb l'equip d'entrenadors, cadascun dels quals té una tasca determinada. Es segueixen aspectes tècnics comuns i una política d'entrenament coordinada, que porta a aconseguir un seguiment individualitzat de l'evolució tècnica de cada corredor, des de la seva etapa més prematura fins els equips Juvenils i Sèniors.

U-18 i Grup Anual
Cristian Masdeu
U-14 i Direcció Tècnica