Jordi Triulzi i Aleix Sellol disputen la final de la fase d’obertura de la Copa Espanya

Copa EspanyaEncetem la temporada líders de la Copa Espanya Audi U16!!

Diumenge es va donar el tret de sortida a la temporada 16/17 amb el “trofeo apertura” de la Copa Espanya en categoria U-16; una cursa indoor en format paral·lel al Snowzone de Madrid.

Les coses gairebé no podien començar millor pels nostres interessos, i és que vam acabar la jornada com a líders en la classificació de clubs.

Això va ser gràcies a la gran actuació de tots els nostres esportistes classificats per competir:

En categoria femenina vam estar representats per Clàudia Blanco i Marina Rosselló, totes dues de primer any, el que suposava tenir emparallaments molt durs des de la primera ronda. Clàudia Blanco va caure a la primera ronda contra la corredora que finalment va acabar tercera, però va realitzar dues baixades demostrant un nivell molt bo.

Pel que fa a Marina Rosselló, va caure a quarts de final contra una de les finalistes, però va demostrar estar en un gran estat de forma.

En categoria masculina vam estar representats per en Jordi Triulzi, l’Aleix Sellol, en Lluc Sala i en Jordi Beascoechea, tots ells de segon any i amb grans expectatives de victòria.

 

Aquestes expectatives es van cumplir, i és que Jordi Triulzi es va endur la victòria després de trobar-se amb un quadre duríssim, i és el primer líder de la Copa Espanya U-16.

L’Aleix Sellol va completar un doblet espectacular, fent-se amb el segon lloc, i exibint un nivell molt alt durant totes les eliminatòries.

Lluc Sala i Jordi Beascoechea van caure a vuitens de finals.

En Lluc va caure davant del cap de sèrie número 1, esquiant a un nivell altíssim i demostrant que s’ha recuperat extraordinàriament de la lesió de tíbia que va patir al mes de gener.

Pel que fa en Jordi, va caure davant del company i guanyador de la proba. Tot i això va deixar constància del seu gran estat de forma.

El treball, tan físic com tècnic, realitzat durant tot l’estiu està començant a donar els seus fruits. Ara ja estem centrats en les properes probes del mes de gener.

Xavier Salarich

 

    Ets soci de la Molina Club d'Esports?

    Registra´t a l'àrea de soci de la pàgina web i gaudeix d'avantatges exclusius

    Notícies relacionades

    Veure totes les notícies