Fes-te soci

Període d’Inscripcions Obert!

Tots aquells que volgueu formar part de La Molina Club d’Esports i practicar qualsevol de les activitats/modalitats d’esquí que proposem, sigueu benvinguts.

Us esperem.

Inscriviu-vos ara mateix, el procediment a seguir és aquest:

  1. Descarregueu el formulari d’inscripció
  2. L’heu d’emplenar amb les dades sol·licitades
  3. Entregueu-lo signat a La Molina Club d’Esports, a av. Super Molina s’n, Ed. Pla del Roc. La Molina – Alp (Girona).

Contacteu amb nosaltres si teniu qualsevol dubte enviant un correu electrònic a l’adreça: [email protected] o també podeu trucar-nos als telèfons que apareixen a continuació: : 650 619 708 / 627 981 596.

 

Període de noves inscripcions per la temporada 2014-15

SOCIS
Adults i infants que participen a les activitats socials, esportives i lúdiques que organitza el club durant tot l’any. Com gaudeixen de les avantatges i descomptes per ser socis. Tot soci menor d’edat haurà de tindre com a mínim un familiar major d’edat com a soci.

ESCOLA DE NEU
Nens i nenes de 4 a 7 anys que aprenen a esquiar, sempre de forma lúdica, per  assolir la tècnica base i formar-se com a futurs esquiadors de competició, freeski o d’evolució

FREESKI
Infants a partir de 7 anys i joves, que volen aprendre a fer trucs de Freestyle per tot arreu on hi hagi neu i els hi agradi el freeride.

ALEVINS
Nens i nenes a partir dels 7 als 10 anys que s’inicien a l’esquí de competició base, aprenent a entrenar i viure les primeres competicions com veritables festes.

U14 – U16
Infants desde els 11 als 14 anys que realitzen entrenaments en equips de competició per aprendre a entrenar i competir per arribar a la següent etapa de juvenil amb les millors condicions tècniques, físiques i cognitives possibles. Participen a la lliga catalana, española i curses internacionals.

JUVENILS I SÉNIORS
Joves i adults a partir dels 15 fins als 30 anys que són un equip de competició per aprendre a perfeccionar el nivell tècnic, físic i mental. I participen en curses autonòmiques, nacionals i internacionals.

MÀSTERS
Adults a partir dels 30 anys, apassionats per aquest esport i que volen millorar el seu nivell d’esquí i gaudir de les competicions a nivell autonòmic, nacional i internacional.